Hoofdsponsors

Nieuw camerasysteem SDC '12

6 oktober 2020 19:00


Misschien is jullie opgevallen dat er twee masten achter de doelen op het hoofdveld zijn geplaatst. Deze masten bevatten twee camera’s die op het veld gericht staan en beelden kunnen hiermee worden opgenomen van wedstrijden en trainingen.

Het camerasysteem kan (op termijn) door elk team gebruikt worden. Je kunt met het systeem de wedstrijden of trainingen van je team, groepjes van het team (verdediging, middenveld, aanval), spelhervattingen en zelfs per speler analyseren. Deze met elkaar te delen (via mail, WhatsApp) of met elkaar te bekijken om hier van te leren en beter te worden. Maar je kunt ook complete wedstrijden live streamen en opnemen om in de kantine met elkaar naderhand te kunnen kijken.

Het systeem van ‘360 Sports Intelligence’ is beschikbaar gesteld en gesponsord door de het bedrijf ‘RANDZAAK Administratiekantoor voor het MKB’. Samen met de sponsorcommissie hebben ze het initiatief genomen om het systeem aan te schaffen zodat wij als club hier gebruik van kunnen maken.

We zijn op dit moment met een werkgroep aan het kijken hoe we het technisch en volgens wettelijke normen kunnen inrichten, zodat het systeem zonder problemen ingezet en door iedereen gebruikt kan worden. We willen in eerste instantie met een aantal teams gaan starten om het systeem te testen en bekijken wat de mogelijkheden zijn.

We houden jullie op de hoogte wanneer het systeem volledig werkend is en hoe jullie hier gebruik van kunnen maken.


Namens de werkgroep
Tom Pikkemaat & Bryan Bosch

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!