Hoofdsponsors

UPDATE: Corona/COVID-19-protocol

2 oktober 2020 11:45


Maandag 28 september jl. zijn er door onze overheid nieuwe richtlijnen en maatregelingen afgekondigd, deze maatregelingen hebben invloed op ons als sportvereniging. Naast het huidige protocol geven wij hierbij aan welke verscherping van de COVID-19 maatregelingen per direct en tot nadere orde van kracht zijn voor onze Sportvereniging SDC’12.

Kantine, terras en vergaderingen

De kantine en bijbehorend het terras zijn tot nadere orde gesloten. Ook de vergader- en bestuurskamer zijn tot nadere orde gesloten. Probeer als commissie & bestuur de overleggen zoveel mogelijk online te organiseren. Wanneer het echt noodzakelijk is om bij elkaar te komen, zorg dat dit volgens de geldende richtlijnen wordt georganiseerd.

Trainingen

 • Tijdens de trainingen mogen er alleen spelers, trainers/leiders, elftalbegeleiders, commissie- en bestuursleden, en aangewezen Corona coördinatoren toegang hebben tot het Sportpark de Molendijk.
 • Ouders en toeschouwers mogen helaas niet komen kijken tijdens de trainingsdagen.
 • Ouders mogen de kinderen vanzelfsprekend wel ophalen en brengen. Beide ingangen blijven geopend, volg hier de aanwijzingen op de posters.
 • Na de training vragen wij een ieder het sportcomplex weer te verlaten en niet bij andere trainingen te gaan kijken.
 • Tijdens de training kan er geen gebruik worden gemaakt van de kleedruimtes en douches.

Wedstrijddagen

 • Op wedstrijddagen mogen er alleen spelers, trainers/leiders, elftalbegeleiders, commissie- en bestuursleden, en aangewezen Corona coördinatoren toegang hebben tot het Sportpark de Molendijk.
 • Daarnaast zullen ook de officials, vrijwilligers, scheidsrechters en vlaggers aanwezig zijn om de faciliteiten rondom de wedstrijd zo goed mogelijk te organiseren.
 • Ouders en toeschouwers mogen helaas ook niet komen kijken tijdens de wedstrijden.
 • Ouders mogen de kinderen vanzelfsprekend wel ophalen en brengen. Beide ingangen blijven geopend, volg hier de aanwijzingen op de posters.
 • Na de wedstrijd vragen wij een ieder het sportcomplex weer te verlaten en niet bij andere wedstrijden te gaan kijken.
 • Tijdens de wedstrijd kan er gebruik gemaakt worden van de kleedruimtes en douches. Houdt hier de kleedkamerindeling aan en volg de aanwijzingen op, die door middel van posters worden aangegeven.
 • Bij het verlaten van de kleedkamer wordt door het team de ruimte gedesinfecteerd en netjes achter gelaten, zodat het volgende team hier weer gebruik van kan maken.
 • Zorg dat de tijd dat je in de kleedkamer aanwezig bent zo kort mogelijk is, wedstrijdbesprekingen doe je daarom buiten op het veld.

Meerijden met uitwedstrijden

Binnen alle sportverenigingen geldt dat meerijdende ouders het park mogen betreden als elftalbegeleiding, echter heeft elke vereniging hier weer andere aantallen en restricties aan. Zorg dat je niet met ‘teveel’ auto’s naar een uitwedstrijd gaat met de kans dat je het complex niet mag betreden, omdat we ons niet aan de regels houden.

Bij SDC’12 geldt dat van elke team dat bij ons te gast is er maximaal 5 rijdende ouders welkom zijn.

We hopen ons met de gehele vereniging aan deze regels te houden, zodat wij met ons allen van het voetbal plezier bij SDC’12 mogen blijven genieten.
Groet namens het bestuur van SDC’12,


Ivo, Patrick, Roger, Norbert, Patrick, Gerhard en Noortje

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!