Hoofdsponsors

CORONA Update: Informatie van het bestuur

26 maart 2020 15:00


Graag nemen wij jullie even kort mee in hetgeen er de afgelopen dagen heeft gespeeld binnen onze vereniging.

Dinsdag 23 maart jl heeft de overheid verdere maatregelen aangekondigd met betrekking tot het corona virus. In deze maatregelen werd aangekondigd dat evenementen en bijeenkomsten in Nederland verboden worden tot en met 1 juni. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij in eerste instantie dachten dat het voetbalseizoen voor ons over zou zijn. Het bestuur van SDC’12 heeft contact gehad met de KNVB en ons is geadviseerd de maatregelen zoals deze eerder zijn afgegeven tot 6 april te volgen.

Wij willen jullie aandacht vragen voor het volgende. De verantwoordelijkheid van de handhaving van de sluiting van het sportpark ligt bij ons als vereniging. Het bestuur van SDC’12 betreurt het dat met enige regelmaat groepen jongeren toch het sportpark betreden om te voetballen. Met enige regelmaat sturen wij deze groepen met jongeren weg. De belangrijkste reden om het sportpark te sluiten is voor onze gezondheid en die van anderen. Daarnaast loopt de club het risico een boete te ontvangen. Daarom wil de club graag een beroep op jullie doen, houd je aan de regels van het RIVM en blijf voorlopig even weg van het sportpark. Zodra het door de overheid weer toegelaten wordt is een ieder weer van harte welkom op het sportpark .

 We zijn natuurlijk allemaal lid om te kunnen voetballen, op dit moment houdt de KNVB zich aan de regels van de overheid. De overheid heeft aangegeven dat tot 6 april alle sportparken dicht zijn en er dus ook geen wedstrijden of trainingen plaats vinden. Aankomende dinsdag 31 maart zal de overheid een beslissing nemen over de maatregelen dit tot nu toe gelden tot  6 april. SDC’12 wacht deze informatie af en zal daarna verder met jullie hierover communiceren.

De details en aanvullende informatie is te vinden op de site van de KNVB:

https://www.knvb.nl/nieuws/betaald-voetbal/competitiezaken/59717/corona-maatregelen-voor-betaald-voetbal-onveranderd

Met vriendelijke groet,

Bestuur SDC ‘12

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!