Hoofdsponsors

Gerard Wageman "Vrijwilliger van het Jaar" SDC '12

9 januari 2020 15:30


Voorafgaand aan de Old Stars-wedstrijd, zaterdag 5 januari jl., tussen twee Old Stars-teams van SDC ’12 (zie ander nieuwsbericht op deze site) werd clubvrijwilliger Gerard Wageman door verenigingsvoorzitter Ivo Zekhuis gehuldigd tot ‘Vrijwilliger van het jaar’.

Zekhuis: “Gerard heeft zich de afgelopen jaren op veel vlakken voor de club ingezet. Hij is ooit begonnen als leider bij de jeugd en hij was vervolgens vijftien jaar  betrokken bij de organisatie van het C1-toernooi. Dat wordt dan wel met Pinksteren gehouden, maar voor Gerard begint de voor-organisatie al in januari, terwijl hij tijdens het toernooi niet van het sportpark is af te slaan!”
Zekhuis memoreerde vervolgens de verdere grote betrokkenheid van Gerard bij de organisatie van de vereniging,  zoals zijn inbreng bij het beheer van de materialen op het sportcomplex, zelfs al tijdens het ‘DOS’19 –tijdperk’.

Kortom, het bestuur was unaniem van mening dat Gerard Wageman de opvolger van André van der Woning (‘Vrijwilliger van het Jaar’ 2018) moest worden en hij overhandigde hem op het hoofdveld van de vereniging  en in aanwezigheid van de Old Stars vervolgens de bij deze waardering behorende bokaal.


SDC ’12-voorzitter Ivo Zekhuis overhandigt Gerard Wageman (l.) de bokaal behorend bij de nominatie tot ‘Vrijwilliger van het Jaar’ (seizoen 2019/2020).

Tekst / foto: PBJ

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!