SDC ’12 JO13-2 winnaar toernooi Be Quick ’28

10 juni 2019 11:45

Om het Djambo Kids Play toernooi van Be Quick ’28 in Zwolle te winnen, moesten de jongens Heracles JO13-1, ATC ’65 JO13-8 en SC Enschede JO13-1 zien te verslaan.

De eerste wedstrijd tegen ATC ’65 werd met 2-1 gewonnen.
Tegen Heracles was het 25 minuten eenrichtingsverkeer, maar telkens stuitte de ploeg op een muur van verdedigers.
Een afstandsschot bracht echter toch nog de 1-0 zege.

De laatste wedstrijd was daardoor een finale. De tegenstander, SC Enschede, had ook 6 punten, maar een iets beter doelsaldo. Er moest dus gewonnen worden.
Op het hoofdveld ontstond een leuke, gelijk opgaande wedstrijd.
Via een heerlijk uitgespeelde aanval kwam SDC ’12 in de eerste helft op voorsprong.
Na wat kansen over en weer, werd deze voorsprong niet meer uit handen gegeven en kon de toernooizege binnengesleept worden.

Een knappe prestatie, omdat met zowel ATC ’65 als SC Enschede twee eersteklassers verslagen werden.

SDC ’12 JO13-2 kan op een uitstekend seizoen terugkijken.
In de eerste seizoenshelft kampioen geworden in de derde klasse en in de tweede seizoenshelft lang meegedaan om de titel in de tweede klasse.
Pas op de laatste speeldag werd de enige nederlaag van dit seizoen geleden.

Compliment aan alle spelers voor hun geweldige inzet!