Hoofdsponsors

Sponsoren massaal naar Gertjan Verbeek

5 april 2017 19:15


Meer dan 150 sponsoren (inclusief reclamebordhouders) maakten gretig gebruik van de uitnodiging voor de sponsorbijeenkomst bij gastheer Europrofessionals, met in de hoofdrol Gertjan Verbeek.

Met de altijd bevlogen en deskundige vakidioot Eddy van der Ley als gespreksleider werd de aanwezigen een zeer interessant sportcafé voorgeschoteld, waarin Verbeek geen blad voor de mond nam en niet schroomde om zijn ongezouten mening over voetballers, trainers, pers en bestuurders te uiten. En dat op een droge en directe manier die hem zo kenmerkt.

Openlijke flirts met FC Twente, Heracles en zelfs PSV, het neersabelen van het Nederlandse trainingssysteem en een vernietigende analyse van de KNVB, het stond allemaal op het menu. Voeg daar aan toe de door Europrofessionals perfect verzorgde catering en ambiance, en een gezellige en zeer geslaagde avond was een feit.

Tijdens de afsluitende borrel werd alvast de locatie voor de volgende grote sponsorbijeenkomst besproken. Welk bedrijf dan gastheer is? Dat houden we nog even voor ons, maar wilt u erbij zijn en bent u nog geen sponsor, kijk dan op de site onder het kopje „Sponsoring“.

Wij hopen u graag te begroeten als nieuwe sponsor van deze enerverende vereniging!

Klik hier voor de foto's van de sponsoravond op 4 april 2017

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!