Hoofdsponsors

SDC '12 MO11-1 kampioen!

11 december 2016 12:15


Het M011-1 team van SDC '12 is zaterdag 10 december jl. kampioen geworden van de najaar competitie van het seizoen 2016/2017.

Een terechte kampioen, want er deden maar liefst 5 meisjes mee die dit seizoen voor het eerst deel namen aan de competitie onder leiding van de trainers/leiders Rob Baumeister en Norbert Tip.
De laatste wedstrijd werd met ruime cijfers gewonnen van FC Berghuizen.
Dit kampioenschap betekent tevens een succes voor de nog steeds groeiende meisjesafdeling van SDC '12.
Na een rondrit door het dorp vond de huldiging van de kampioenen plaats in het clubgebouw van SDC '12 onder aanwezigheid van de vele ouders en familieleden.
Herman Harms zette de speelsters en leiders/trainers namens SDC '12 uitgebreid in het zonnetje.
“De vereniging is trots op jullie: voor het eerst deelnemen aan de competitie en dan direct kampioen worden”, aldus Herman Harms.
Hij had tevens een fraaie kampioensmedaille voor alle speelsters en de begeleiding, aangeboden door het bestuur van SDC '12.
Hierna werd het kampioenschap onder het genot van een hapje en drankje, eveneens aangeboden door het bestuur van SDC '12, uitbundig verder gevierd.

Op foto staand van links naar rechts:

Diede Kremer, Sophie Bodde, Babet oude Bruinink, Fiep Veldscholten, Julia Tip, Maron Baumeister, Valeri te Velthuis, Esmee Bodde.
Liggend voor: Suus Hulsmeijers.
Op de foto ontbreken Norbert Tip en Rob Baumeister.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!