Hoofdsponsors

Het aandeel van...

4 juni 2016 17:00


De Nederlandse Olympische sporters staan klaar om topprestaties te leveren in Rio. Daar willen zij deze zomer de kroon zetten op hun trainingswerk. Laten zien dat ze horen bij de absolute wereldtop.

Natuurlijk zijn ze niet aan de top begonnen. Net als ieder ander jongetje of meisje begonnen ze bij de vereniging in hun eigen stad of dorp. Die vereniging vormt de basis voor iedere sporter. Of je nou amateur bent of Olympisch atleet. Sterker nog: zonder sport voor iedereen – de breedtesport – bestaat er geen topsport.

De Rabobank gelooft in de kracht en het belang van sportverenigingen
Ze stimuleren persoonlijke groei en een betere gezondheid. Ze zorgen voor rolmodellen voor de jeugd en meer maatschappelijke samenhang. Bovendien zijn ze een economische motor van lokale gemeenschappen. Feitelijk wordt iedereen er beter van. Daarom zijn wij als grootste lokale sponsor van Nederland verbonden aan een groot aantal sportverenigingen.

Uitblinker
Al die verenigingen drijven op de inzet van mensen die zich met hart en ziel, meestal als vrijwilliger, inzetten voor hun club. Zij zijn de 'uitblinkers' die het verschil maken voor iedere sporter. Met onze campagne 'Het aandeel van…' zetten we deze uitblinkers in het zonnetje. Omdat ze zo belangrijk zijn voor de sport. We roepen alle Nederlanders op om hun persoonlijke uitblinker te bedanken. Dat kan via onze website www.hetaandeelvan.nl. Veel Olympische sporters hebben dit al gedaan. Zij maakten een eerbetoon aan de mensen zonder wie zij nooit zo ver waren gekomen. Lees de verhalen en bekijk de filmpjes over de uitblinkers van hockeyster Ellen Hoog en wielrenster Marianne Vos.

Doe je mee?
Zet je eigen uitblinker in het zonnetje – één van de drijvende krachten achter Voetbalverenging SDC '12 . Iemand die sporters boven zichzelf uit laat stijgen. Zoals we ook deze zomer weer kunnen zien tijdens de Olympische Spelen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!